Restaurant de Waard Heesch - Voorgerechten - Restaurant de Waard - Heesch

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu

Restaurant de Waard Heesch - Voorgerechten

Restaurant > Menukaart

Koude voorgerechten

Belgische Gandaham met appel/peersalade E
9,25

Kort gebakken paddenstoelen, uienringen en spekjes op saladebedje E
8,75

Rundercarpaccio XXL met huisgemaakte pesto, old Amsterdamse kaas en pijnboompitjes  E
10,75

Terrine van gerookte zalm met creme van rivierkreeftstaartjes met asperges en een pot porie van groene kruiden E
9,75

Salade asperges met rode grape fruit en lauwwarme scampi’s E
9,50

Soepen

Licht gebonden aspergesoep E
5,00

Tomatensoep met basilicumroom E
5,00

Runderbouillon met reepjes groenten
E 5,00

Bloemkoolsoep met prei
E 5,00




Warme voorgerechten

Getrancheerde kalfsfilet op asperges met dragonsaus E
9,50

Gepocheerde tongscharfilet op artisjok met een kreeftenroom E
9,50

Eendfilet met roerbakken asperges en stroopsaus E
9,25

Kalfszwezerik met een riefkoekje met lauwwarme basilicum-olie E
9,75

Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu