Restaurant de Waard Heesch - Hoofdgerechten - Restaurant de Waard - Heesch

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu

Restaurant de Waard Heesch - Hoofdgerechten

Restaurant > Menukaart

Hoofdgerechten vis

Op de huid gebakken dorade-filet met asperges en  witte wijnsaus E
16,50   

Gebakken heilbot met basilicumkorst bestrooid met gemarineerde tomaatjes en een crème fraiche-saus E
17,25

Scampi’s in knoflooksaus  E
17,50

Zeewolffilet bedekt met snippers Seranoham op asperges E
17,75

Rode mulfilet met Hollandaise-saus en asperges E
16,75



Hoofdgerechten vlees

Geheim van De Waard, diverse vleessoorten onder een hoed
van bladerdeeg E 16,50


Tournedos  met gebakken champignons E 23,00

Kalkoenspies met pepersaus E
16,50

Spaans ‘Duroc” varkensfilet met gemarineerde olijven E
18,00

Gegrilde kalfsoester met rozenbottelsaus en asperges E
17,50

Asperges op traditionele wijze, met achterham, krieltjes, gekookt ei en boterjus E
17,00

Duo van lamsbout en lamsrack met asperges met krachtige jus van tijm en truffel E
18,50





Extra:

Asperges in plaats van groenten E
2,50

Portie asperges, 6 stuks E
7,00

Wilt U Uw gerecht juist wel of niet met asperges, geef het dan aan ons door!



Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu